NYHEDER

Vi orienterer løbende om nyheder fra vores specialeområder og om nyt fra VILTOFT.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her  

Nyt om VILTOFT
 • Læs artiklen
  26.01.2018

  Konference

  Vi medsponsorerer Voldgiftsinstituttet og ICC Denmark’s konference “Copenhagen Arbitration Day”, der afholdes den 5. april 2018.

  Se programmet her.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
ENTREPRISE
 • Læs artiklen
  26.01.2018

  AB/ABT/ABR 18 - byggeriets nye standardvilkår

  Byggeriets standardvilkår AB 92, ABT 93 og ABR 89 erstattes i maj 2018 af den nye AB 18-pakke bestående af AB 18, ABT 18 og ABR 18.

  VILTOFT holder gå-hjem-møder om de nye AB 18-standardvilkår.

  Læs mere her.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
UDBUD
 • Læs artiklen
  26.01.2018

  Hovedstadens Letbane

  Hovedstadens Letbane har den 11. januar 2018 offentliggjort vinderne af de i alt otte udbudte kontrakter om udførelse af Hovedstadens Letbane. Kontraktunderskrivelsen og iværksættelsen af projektet afventer nu kun ejernes godkendelse.

  Hovedstadens Letbane løber 28 km langs Ring 3 vest for København og omfatter i alt 29 stationer fra Lundtofte nord for Lyngby til Ishøj i syd. Det er Danmarks største letbaneprojekt.

  Læs mere her.

  VILTOFT har rådgivet Hovedstadens Letbane om alle entreprise- og udbudsretlige spørgsmål. Som advokater for bygherre på letbaneprojekterne i Odense og København og på metrobyggeriet i København er VILTOFT blandt landets førende rådgivere inden for infrastruktur.


  Har du kommentarer eller spørgsmål til artiklen, er du velkommen til at kontakte Peter Fauerholdt Thommesen, pft@viltoft.dk  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
PROCES
 • Læs artiklen
  05.10.2017

  Ny bog fra VILTOFT

  Bogen Voldgiftsret er i dag udkommet i 3. udgave udarbejdet af VILTOFTs Peter Fauerholdt Thommesen.

  Bogen er en samlet fremstilling af dansk voldgiftsret. Den inddrager nyeste rets- og voldgiftspraksis i Danmark, Sverige og Norge og ajourføres løbende på www.voldgiftsret.dk.

  Bogen kan købes i Karnov Groups webshop.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark