SPECIALER ARBEJDSRET

ARBEJDSRET

Arbejds- og ansættelsesret er blandt vores specialeområder. Vi bistår bl.a. ved vilkårsændringer, opsigelse, kollektive pensionsordninger og fortolkning af overenskomstgrundlag, og vores klienter tæller en række af de største faglige organisationer for funktionærer, tjenestemænd og akademikere.

Kollektivt og individuelt
Vores rådgivning omfatter både den individuelle ansættelsesret og den kollektive arbejdsret og er altid baseret på den største faglighed og med respekt for vores klienters behov for hurtig, klar og indsigtsfuld rådgivning. Vi fører løbende et betydeligt antal sager ved domstolene, afskedigelsesnævn, faglig voldgift og Arbejdsretten. Endnu flere sager forliges inden da.

Vi bistår i alle typer sager
Vi har ført sager om alt fra vilkårsændringer og opsigelse af medarbejdere i både den private og den offentlige sektor til forståelse og fortolkning af komplicerede kollektive pensionsordninger og overenskomstgrundlag. Og vi har også medvirket i sager vedrørende beskyttelse af særlige medarbejdergrupper efter reglerne om ligebehandling, forskelsbehandling og foreningsfrihed.

På forkant med udviklingen
Vores kompetence er baseret på mange års erfaring, og vi holder vores faglighed ajour ved at undervise i ansættelses- og arbejdsretlige emner hos nogle af de førende udbydere af juridiske kurser.

REFERENCER

Vores klienter tæller bl.a. Akademikerne, Dansk Sygeplejeråd, Finansforbundet og Forbundet Kommunikation & Sprog.
Vi har desuden i mange år været advokater for Dansk Skuespillerforbund og Fédération Internationale des Acteurs (FIA).

RANKINGS

Se VILTOFT’s internationale rankings her:
Legal 500 Ikon_link_light