KARRIERE ADVOKAT

ADVOKAT

Hos VILTOFT er vi altid på udkig efter dygtige advokater til at styrke vores hold. Vi stiller krav til din selvstændighed og dine evner, men til gengæld tilbyder vi spændende sager og et behageligt arbejdsmiljø.

Advokat hos VILTOFT?
Som advokat hos VILTOFT arbejder du med spændende og udfordrende sager inden for et eller flere af vores fagområder, både alene og i samarbejde med nogle af landets førende specialister.

Det er vigtigt, at du er dedikeret og kan rådgive vores klienter på et højt fagligt og etisk niveau med forståelse for klienternes behov og forretning.

Vi tilbyder fleksible rammer, hvor der er plads til folks forskelligheder og forskellige ambitioner. Til gengæld forventer vi, at vores advokater udviser selvstændighed og ansvarsfølelse og engagerer sig indadtil og udadtil, så VILTOFT kan bibeholde et højt kvalitetsniveau og samtidig være et rart og inspirerende sted at arbejde.

Vilkår
Løn- og ansættelsesvilkår hos VILTOFT er på niveau med de største advokatfirmaer i København. Vi ser positivt på ønsker om studieophold i udlandet eller anden kompetenceudvikling.

Få mere at vide
Læs mere på siden om advokatfuldmægtige hos VILTOFT Ikon_link_light eller kontakt partner Eva Olesen, hvis du har spørgsmål.

UOPFORDRET ANSØGNING

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med CV og karakterudskrift til partner Eva Olesen Ikon_mail_light