KARRIERE ADVOKATFULDMÆGTIG

ADVOKATFULDMÆGTIG

Hos VILTOFT stræber vi altid efter at tiltrække de dygtigste medarbejdere. Det er en forudsætning for, at vi kan fastholde et højt kvalitetsniveau. Derfor vil vi gerne kunne tilbyde en attraktiv fuldmægtiguddannelse.

Hvad kan vi tilbyde?
Som advokatfuldmægtig hos os får du en alsidig uddannelse, hvor du både vil blive tilknyttet større sager i samarbejde med firmaets partnere og advokater og få egne sager med direkte klientkontakt allerede tidligt i forløbet.

Vi lægger vægt på, at du får egne rets- og voldgiftssager. Vi har normalt ikke problemer med at skaffe egnede retssager til retssags- og landsretsprøven.

Du vil komme til at arbejde sammen med nogle af landets dygtigste specialister, så du vil med tiden opnå en betydelig indsigt inden for vores fagområder.

Vi forventer til gengæld, at du har særdeles gode juridiske kvalifikationer og en høj grad af engagement. Du skal også være godt til samarbejde, være initiativrig og trives med selvstændig opgaveløsning og kontakt udadtil.

Hvem skal jeg arbejde sammen med?
Vi er ikke opdelt i særskilte afdelinger, og vores fuldmægtige arbejder derfor som udgangspunkt for alle firmaets partnere. Det giver en afveksling i sagstyper og klienter, men stiller samtidig krav til din evne til at koordinere og prioritere.

I fuldmægtigtiden vil du være tilknyttet en tutor, som skal sørge for, at du får en god start hos os. Din tutor er typisk en yngre advokat, som du kan spørge til råds om stort og småt, og som også kan give feedback på dine skriftlige arbejder, hvis du vil.

På skolebænken
Den praktiske uddannelse suppleres naturligvis med Advokatsamfundets obligatoriske advokatfuldmægtiguddannelse. Uddannelsen består af otte kurser og afsluttes med en teoretisk prøve og retssagsprøven, som er en praktisk prøve i retssagsbehandling.

Herudover afholder firmaets jurister ofte kurser, som der er rig mulighed for at deltage i.

Det sociale liv
Vi har et behageligt og uformelt arbejdsmiljø, hvor alle spiller en vigtig rolle i firmaet, og derfor har din personlighed også stor betydning.

Ud over en række sociale arrangementer for hele firmaet holder vi halvårlige juristmiddage for vores jurister, partnere til studenter.

Vilkår
Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår på niveau med de største københavnske advokatfirmaer.

Du får eget kontor og sekretærbistand samt fri telefon og hjemmearbejdsplads. Vi har sundhedsforsikring og selvfølgelig også en kantineordning for vores medarbejdere. Der afholdes årlige medarbejderudviklingssamtaler.

Hvis du har mod på at undervise på universitetet, handelshøjskolen eller andre læreranstalter, er det noget, vi ser meget positivt på og støtter.

Få mere at vide
Hvis du vil høre mere om vores advokatfuldmægtiguddannelse, er du velkommen til at kontakte advokat Peter Fauerholdt Thommesen.

VORES FULDMÆGTIGUDDANNELSE

Du kan i vores folder læse mere om vores fuldmægtiguddannelse Ikon_pdf_light

ADVOKATVEJEN

En af vores tidligere advokatfuldmægtige har
til bladet Stud.jur. skrevet en artikel om tilværelsen som 1. års fuldmægtig hos VILTOFT.
Læs artiklen her Ikon_pdf_light

UOPFORDRET ANSØGNING

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med CV og karakterudskrift til partner Eva Olesen Ikon_mail_light