KARRIERE JURASTUDERENDE

JURASTUDERENDE

Som jurastuderende hos VILTOFT får du et førstehåndsindblik i arbejdet som advokatfuldmægtig og advokat. Afhængigt af, hvor langt du er på studiet, vil du bl.a. skulle udarbejde notater om juridiske problemstillinger og yde ad hoc-bistand i vores sager.

Hvad arbejder vores jurastuderende med?
Arbejdet som jurastuderende er både udfordrende og krævende. Du bliver involveret i de sager, der føres af firmaets jurister, og du får et førstehåndsindblik i arbejdet som advokatfuldmægtig og advokat.

Typiske arbejdsopgaver er udarbejdelse af notater om konkrete juridiske problemstillinger samt ad hoc-bistand under de rets- og voldgiftssager, som vi er involveret i.

Derudover er det vores jurastuderendes opgave at sørge for, at vores bibliotek altid er ajour.

Hvilke krav stiller vi?
Da arbejdet som stud.jur. primært har juridisk indhold, skal du normalt mindst have bestået 2. år på studiet med gode resultater for at komme i betragtning. Vi lægger også vægt på, at du har andre interesser end jura, og det er vigtigt, at du går godt i spænd med resten af firmaet.

Arbejdstiden er normalt 10-15 timer om ugen, men vi er fleksible, ikke mindst op til eksaminer.

Få mere at vide
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte en af vores jurastuderende eller advokat Peter Fauerholdt Thommesen.

Du kan også læse uddrag af Karnov Group: “Guiden til JURASTUDERENDE. Studiestart 2015/2016”, hvor bl.a. VILTOFT har besvaret spørgsmål om
studiejobs Ikon_pdf_light

HVAD SIGER VORES JURASTUDERENDE SELV?

En af vores jurastuderende siger:

Hvorfor har du valgt at arbejde hos VILTOFT?

På bachelordelen af min uddannelse stiftede jeg bekendtskab med et par af advokaterne fra VILTOFT, som forelæste på universitet, og jeg var derfor ikke i tvivl om, at fagligheden og engagementet hos VILTOFT var i top.

Hvad giver arbejdet dig i forhold til din fremtidige karriere?

Hos VILTOFT lærer du, hvordan du rent praktisk griber juridiske problemstillinger an. Endvidere får du indblik i, hvordan livet som færdiguddannet kan se ud, og du får mulighed for at fordybe dig i juraen på en mere specialiseret måde, end du gør igennem opgaveskrivning på universitetet. Arbejdet hos VILTOFT er således med til at give mig en ballast, som uden tvivl er nyttig, når jeg efter endt studietid skal søge arbejde som færdiguddannet jurist.

UOPFORDRET ANSØGNING

Du er altid velkommen til at sende
en uopfordret ansøgning til advokat
Peter F. Thommesen Ikon_mail_light

VILTOFT’S SPECIALEPRIS:
LYKKE HANSEN & GJEDDE-NIELSEN PRISEN

Med vores nystiftede specialepris ønsker vi hvert år at anerkende den eller de studerende, der har skrevet det bedste kandidatspeciale indenfor entreprise-, udbuds- eller voldgiftsret.

Læs mere her