KARRIERE JURASTUDERENDE

JURASTUDERENDE

Som jurastuderende hos VILTOFT får du et førstehåndsindblik i arbejdet som advokatfuldmægtig og advokat. Afhængigt af, hvor langt du er på studiet, vil du bl.a. skulle udarbejde notater om juridiske problemstillinger og yde ad hoc-bistand i vores sager.

Hvad arbejder vores jurastuderende med?
Arbejdet som jurastuderende er både udfordrende og krævende. Du bliver involveret i de sager, der føres af firmaets jurister, og du får et førstehåndsindblik i arbejdet som advokatfuldmægtig og advokat.

Typiske arbejdsopgaver er udarbejdelse af notater om konkrete juridiske problemstillinger, ad hoc-bistand under de rets- og voldgiftssager, som vi er involveret i, samt at holde VILTOFT’s nyhedsservice opdateret med relevante kendelser og domme inden for vores specialeområder.

Derudover er det vores jurastuderendes opgave at sørge for, at vores bibliotek altid er ajour.

Hvilke krav stiller vi?
Da arbejdet som stud.jur. primært har juridisk indhold, skal du normalt mindst have bestået 2. år på studiet med gode resultater for at komme i betragtning. Vi lægger også vægt på, at du har andre interesser end jura, og det er vigtigt, at du går godt i spænd med resten af firmaet.

Arbejdstiden er normalt 10-15 timer om ugen, men vi er fleksible, ikke mindst op til eksaminer.

Få mere at vide
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte en af vores jurastuderende.

Du kan også på Stud.Jur. Online læse et interview fra maj 2020 med en af vores tidligere studenter, der til Juridisk Diskussionsklub har fortalt om, hvordan det er at være jurastuderende hos VILTOFT

UOPFORDRET ANSØGNING

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med CV og karakterudskrift til partner Eva Olesen Ikon_mail_light

HVAD SIGER DE JURASTUDERENDE SELV OM AT ARBEJDE HOS VILTOFT?

Hvordan er det at være jurastuderende hos VILTOFT? Hvilke arbejdsopgaver udfører man?

Det og mere har en af vores tidligere studenter fortalt om til Juridisk Diskussionsklub i interviewserien “Karrierekarusellen” på Stud.jur. Online.

Du kan læse interviewet her

oOo

En anden af vores jurastuderende siger:

Hvorfor har du valgt at arbejde hos VILTOFT?

På bachelordelen af min uddannelse stiftede jeg bekendtskab med et par af advokaterne fra VILTOFT, som forelæste på universitet, og jeg var derfor ikke i tvivl om, at fagligheden og engagementet hos VILTOFT var i top.

Hvad giver arbejdet dig i forhold til din fremtidige karriere?

Hos VILTOFT lærer du, hvordan du rent praktisk griber juridiske problemstillinger an. Endvidere får du indblik i, hvordan livet som færdiguddannet kan se ud, og du får mulighed for at fordybe dig i juraen på en mere specialiseret måde, end du gør igennem opgaveskrivning på universitetet. Arbejdet hos VILTOFT er således med til at give mig en ballast, som uden tvivl er nyttig, når jeg efter endt studietid skal søge arbejde som færdiguddannet jurist.

oOo

Du kan også læse uddrag af Karnov Group: “Guiden til JURASTUDERENDE. Studiestart 2015/2016”, hvor bl.a. VILTOFT har besvaret spørgsmål om studiejobs Ikon_pdf_light

VILTOFT’S SPECIALEPRIS:
LYKKE HANSEN & GJEDDE-NIELSEN PRISEN

Vi har i 2020 stiftet en specialepris, hvormed vi hvert år ønsker at anerkende den eller de studerende, der har skrevet det bedste kandidatspeciale indenfor enten entreprise-, udbuds- eller voldgiftsret.

Læs mere her