Boganmeldelser

Torsten Iversen har i Tidskrift for Bolig- og Byggeret skrevet en dobbeltanmeldelse af vores bog ”ABR 18 med kommentarer” og af ”Teknisk Rådgivning – ABR 18”, der er skrevet af Claus Berg.

Indledningsvis skriver Torsten Iversen:

”Lad det være sagt med det samme: De to nye udgivelser har været værd at vente på. Der er tale om to særdeles gode, gedigne værker, der grundigt behandler ABR 18 paragraf for paragraf”,

og han slutter:  

”Bøgerne er uundværlige for enhver, der beskæftiger sig med teknisk rådgivning i byggeriet og anden rådgiver- og entrepriseret. De være hermed anbefalet til alle med interesse for byggeriets retsforhold eller rådgiverforhold i det hele taget.”

Torsten Iversen: “Boganmeldelser af to store kommentarer til ABR 18” er trykt i TBB2021.696, og har du ikke abonnement, kan artiklen med tilladelse fra Karnov Group læses gratis via linket her:  https://www.karnovgroup.dk/artikler/tbb2021-696

Endvidere har Kristian Skovsgaard anmeldt bogen i Ugeskrift for Retsvæsen, og heri skriver han:

“Samlet set er der tale om et solidt og vellykket værk. Kommentaren til den tidligere ABR 89 har været et hovedværk i beskrivelsen af rådgivningsforhold i Danmark. Denne bog vil med det delvis nye forfatterkollegium fortsat udgøre et nyttigt værktøj, når byggeriets parter skal søge vejledning om retsstillingen i rådgivningsforhold.”

 

Kristian Skovsgaard: “Boganmeldelse: ABR18 med kommentarer” er optrykt i U2021B.176.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er VILTOFT_logo_Kommunikationsforum-1-300x44.jpg