Nyt om VILTOFT
 • Læs artiklen
  12.04.2023

  ”OUTSTANDING, PROFESSIONAL, AND SKILLED”

  Legal 500 har netop offentliggjort årets ranglister, og hos VILTOFT er vi utroligt stolte over, at vi igen i år rangerer i tier 1 i kategorien ”Real Estate and Construction”, samt at vi i kategorierne ”Dispute Resolution” og ”EU, Competition and Public Procurement” rangerer i tier 2.

  Samtidig har vores klienter givet os pæne ord med på vejen, bl.a.:

  “The highly competent and devoted team is outstanding, professional, and skilled. They have strong knowledge.”

   “High level of commitment and trust, high skill level.”

   “A robust and commerciel approach.”

  Vi sender vores klienter en stor tak for den store opbakning og vil også fremover tilstræbe at levere juridisk rådgivning af allerhøjeste kvalitet.

  Se Legal 500 her 
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  10.03.2023

  OVERRÆKKELSE AF VILTOFT’S SPECIALEPRIS

  Ved et arrangement den 9. marts 2023 havde vi fornøjelsen af at fejre vinderen af Lykke Hansen & Gjedde-Nielsen Prisen 2022, Sophie Heymann Lassen for hendes speciale “Fortolkning og gyldigheden af knock-for-knock klausuler under dansk ret”.

  Sophie, der i dag er advokatfuldmægtig hos Kromann Reumert, er den 3. vinder af prisen, som blev stiftet i 2020 ud fra et ønske om hvert år at anerkende den eller de studerende, der har skrevet det bedste kandidatspeciale inden for et af vores primære fagområder, enten entreprise-, udbuds- eller voldgiftsret.

  Specialeprisen er på 15.000 kr.

  Vi har åbnet for ansøgninger til Lykke Hansen & Gjedde-Nielsen Prisen 2023 for specialer bedømt i perioden 1. oktober 2022 til 30. september 2023. Sidste ansøgningsfrist er 1. oktober 2023.

  Se flere billeder fra prisoverrækkelsen her
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  07.03.2023

  EVA OLESEN BLIVER NYT MEDLEM AF DANSKE ADVOKATERS FAGUDVALG FOR KLIMA

  Klima og bæredygtighed, herunder virksomheders ESG-rapportering (Environment (miljø), Social (samfund) og Governance (ledelse)), fylder mere og mere – også for virksomheder i byggebranchen – bl.a. foranlediget af FN’s verdensmål og EU’s Grønne Pagt. Igennem de senere år har Eva derfor haft fokus på at rådgive offentlige myndigheder og private virksomheder om, hvordan klima og bæredygtighed kan inddrages på en operationel måde i udbud og kontrakter på bygge- og anlægsområdet.

  Eva ser frem til at bruge sin viden og sine kompetencer på området som nyt medlem af Danske Advokaters Fagudvalg for Klima, som er etableret med det formål på vegne brancheforeningen at udarbejde høringssvar, operationelle guides og tage forskellige branchepolitiske tiltag over offentligheden og pressen.

  Se Evas profil her
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  05.05.2022

  Dobbelt prisoverrækkelse

  I fredags havde vi omsider fornøjelsen af at afholde prisoverrækkelse af VILTOFT’s specialepris, Lykke Hansen & Gjedde-Nielsen Prisen, for årene 2020 og 2021. På grund af corona har det ikke være muligt før nu.

  Specialeprisen, der er opkaldt efter advokaterne Hans Lykke Hansen og Michael Gjedde-Nielsen, stiftede vi i 2020 med det formål at anerkende den eller de studerende, som har skrevet det bedste speciale inden for ét af VILTOFT’s tre specialeområder, henholdsvis entreprise, udbud og voldgiftsret. Med prisen følger 15.000 kr.

  I 2020 gik prisen til Caroline Lemminger Jensen, der i dag er advokatfuldmægtig hos Plesner, for specialet ”Risiko- og ansvarsplacering ved brug af nye og uprøvede byggematerialer med formålsuegnede egenskaber”.

  Og i 2021 gik prisen til Amalie Motzfeldt, der i dag er advokatfuldmægtig hos Holst, for specialet ”Fit for purpose – en del af dansk ret?”.

  Det var Hans Lykke Hansen og Michael Gjedde-Nielsen selv. der overrakte priserne til de to modtagere.

  Vi ønsker Caroline og Amalie stort tillykke!

  Næste ansøgningsfrist er 1. oktober 2022 for specialer bedømt i perioden 1. oktober 2021 til 30. september 2022.

  Du kan læse mere om specialeprisen og se billeder fra prisoverrækkelsen her: https://viltoft.dk/specialepris/. Du finder også de to prisvindende specialer på siden.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  26.04.2022

  "IN-DEPTH INDUSTRY KNOWLEDGE”

  Legal 500 har offentliggjort årets ranglister, og vores klienter giver os flotte ord med på vejen, bl.a.:

  ‘Viltoft is renowned for extremely high integrity and professionalism.’

  ‘Highly specialised team with in-depth industry knowledge … who are second to none in terms of professionalism and client service.’

  ‘Viltoft offers advice and assistance with a deep understanding of the daily business of the construction industry. This makes for actual and operational advice and assistance, with is more seldom then it should be.’

  Hos VILTOFT er vi tillige meget stolte over, at vi som det eneste danske advokatfirma igen i år rangerer i tier 1 inden for kategorien real estate/contruction i såvel Legal 500 som Chambers Europe.

  Vi sender stor tak til vores klienter og samarbejdspartnere!

  Læs mere om vores rankings her:

  Legal 500

  Chambers Europe
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  19.03.2022

  VILTOFT igen helt i top på årets ranglister fra Chambers Europe

  VILTOFT ligger for niende år i træk helt i toppen på Chambers Europes ranglister for 2022 i kategorien Real Estate: Construction med fire anbefalede profiler som det eneste advokatfirma i kategorien, henholdsvis Michael Gjedde-Nielsen, Henrik Hauge Andersen, Steen Hellmann og Peter Fauerholdt Thommesen.

  Topplaceringen er dog resultatet af et stærk teamarbejde, og æren tilfalder derfor alle hos VILTOFT.

  Vi sender vores klienter og samarbejdspartnere en stor tak for deres opbakning, og vi vil fortsat levere rådgivning og sparring af allerhøjeste kvalitet.

  Du kan her læse, hvad Chambers Europe skriver om VILTOFT og om Michael, Henrik, Steen og Peter:
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  28.02.2022

  Eva Olesen bliver ny partner i VILTOFT

  Advokat Eva Olesen forfremmes til partner i VILTOFT pr. 1. marts 2022.

  Eva har været ansat i VILTOFT siden afslutningen af sin cand.jur. i 2013, og i 2019 blev hun udnævnt til juniorpartner. Samme år blev hun udvalgt som et af dansk erhvervslivs største, unge talenter i Berlinske Business’ Talent 100, og to år i træk har det internationale ratingbureau Legal 500 fremhævet hende som ”a Next Generation Partner”.

  Eva er specialiseret i udbud og entrepriseret  – både inden for traditionelt byggeri og anlæg og inden for forsyningssektoren – og styrker VILTOFT’s position som et højt specialiseret advokatfirma inden for disse områder.

  Se Evas profil her 
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  10.12.2021

  Vi kan nu offentliggøre vinderen af Lykke Hansen & Gjedde-Nielsen Prisen 2021

  Sidste år stiftede VILTOFT specialeprisen Lykke Hansen & Gjedde-Nielsen Prisen med det formål hvert år at anerkende enten en studerende eller en gruppe af studerende, der har skrevet et højt bedømt speciale inden for et af VILTOFT’s primære fagområder, altså enten inden for entreprise-, udbuds- eller voldgiftsret. Prisen er opkaldt efter advokaterne Hans Lykke Hansen og Michael Gjedde-Nielsen i anerkendelse af deres mangeårige virke inden for entrepriseretten som partnere hos VILTOFT og som forfattere til bøger og artikler om entrepriseretlige emner.

  Priskomitéen har valgt Amalie Motzfeldt, der i dag er advokatfuldmægtig hos Holst, Advokater, som modtager af prisen i 2021 for hendes kandidatspeciale ”Fit for purpose – en del af dansk ret?”, som hun har skrevet ved Aarhus Universitets Juridisk Institut inden for entrepriseret.

  Om begrundelse for udvælgelsen udtaler priskomitéen:

  ”Amalie Motzfeldt udviser i sit speciale et stort overblik og behandler med modige, klare konklusioner et praktisk relevant emne inden for entrepriseretten på en interessant måde.”

  Årets priskomité har bestået af:

  • Tidl. advokat og partner Hans Lykke Hansen, VILTOFT
  • Advokat og tidl. partner Michael Gjedde-Nielsen, VILTOFT
  • Lektor Sylvie Cavaleri, Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet
  • Professor Kasper Steensgaard, Juridisk Institut, Aarhus Universitet
  • Advokat og associeret partner Tove Dyre Palnum, VILTOFT
  • Advokat og juniorpartner Eva Olesen, VILTOFT

  Vi ønsker Amalie Motzfeldt stort tillykke med prisen.

  Du kan læse Amalies speciale og mere om specialeprisen
  her 
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  23.09.2021

  Insight Events og VILTOFT arrangerer for 10. gang konferencen Juridiske udfordringer i bygge og anlæg.

  Konferencen afholdes den 8.-9. december 2021.

  Programmet er netop blevet offentliggjort, og på årets konference vil der blive stillet skarpt på post corona-problemstillinger, krav til bæredygtige byggeprojekter, samarbejdsformer, udbuds- og kontaktretlige problemstillinger samt risikostyring i byggeriet.

  Du kan se hele programmet her

  Du kan tilmelde dig konferencen her
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  24.08.2021

  ABR 18 - boganmeldelse

  Torsten Iversen har i Tidskrift for Bolig- og Byggeret skrevet en dobbeltanmeldelse af ”ABR 18 med kommentarer”, der er skrevet af VILTOFT’s Michael Gjedde-Nielsen, Henrik Hauge Andersen, Steen Hellmann, Peter Fauerholdt Thommesen og Morten Ruben Brage, og af ”Teknisk Rådgivning – ABR 18”, der er skrevet af Claus Berg.

  Indledningsvis skriver Torsten Iversen: ”Lad det være sagt med det samme: De to nye udgivelser har været værd at vente på. Der er tale om to særdeles gode, gedigne værker, der grundigt behandler ABR 18 paragraf for paragraf”, og han slutter:  ”Bøgerne er uundværlige for enhver, der beskæftiger sig med teknisk rådgivning i byggeriet og anden rådgiver- og entrepriseret. De være hermed anbefalet til alle med interesse for byggeriets retsforhold eller rådgiverforhold i det hele taget.

  Vi takker for den flotte anmeldelse.

  Torsten Iversen: Boganmeldelser af to store kommentarer til ABR 18 er trykt i TBB2021.696, og har du ikke abonnement, kan artiklen med tilladelse fra Karnov Group læses gratis via linket her:  https://www.karnovgroup.dk/artikler/tbb2021-696
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  09.05.2021

  ”IN-DEPTH KNOWLEDGE” & ”STRAIGHT TO THE POINT”

  Det internationale ratingbureau Legal 500 har fået offentliggjort årets ranglister for danske advokatfirmaer.

  Igen i år er VILTOFT i Tier 1 i kategorien Real Estate and Construction med advokater både blandt branchens Leading individuals og Next Generation Lawyers.

  Et stort tak for opbakningen til vores hold fra klienter, kollegaer og samarbejdspartnere.

  Se Legal 500 her.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  15.03.2021

  Webinarer

  Peter Fauerholdt Thommesen afholder i løbet af foråret en række webinarer for Danske Byggeøkonomer:

  16. marts 2021
  Konfliktløsning og dialog i samarbejdet mellem bygherren og rådgiveren under ABR 18
  Læs mere her

  8. april 2021
  Rådgiverens ansvar for udbud og kontrakter efter ABR 18
  Læs mere her

  29. april 2021
  Tidlig inddragelse af entreprenør
  Læs mere her

  6. maj 2021 (foreløbig dato)
  Kontraktstyring for rådgivere
  Læs mere her
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  12.01.2021

  Ny partner

  Morten Ruben Brage er pr. 1. januar 2021 optaget som ny partner hos VILTOFT.

  Læs mere her.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  04.01.2021

  Webinar #1: Bæredygtige udbud på 30 minutter

  VILTOFT inviterer i 2021 til en række gratis webinarer om forskellige udbuds- og entrepriseretlige emner.

   

  Vores webinar #1 afholdes den 15. januar 2021, hvor Eva Olesen vil gennemgå bæredygtige udbud på 30 minutter

  Læs mere her.


  Har du kommentarer eller spørgsmål til artiklen, er du velkommen til at kontakte Eva Olesen, eo@viltoft.dk  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  24.10.2020

  Ny advokat

  Mark Søndergaard har fået sin advokatbeskikkelse og fortsætter hos os nu som advokat.

  Mark var tilbage i 2014-2015 vores studentermedhjælper, og efter 2 år som advokatfuldmægtig hos Kammeradvokaten vendte han i 2019 tilbage til VILTOFT for at færdiggøre sin uddannelse.

  Se Marks profil her.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  20.10.2020

  Insight Events og VILTOFT arrangerer for 9. gang konferencen "Juridiske Udfordringer i Bygge & Anlæg"

  Konferencen afholdes i år den 8. – 9. december 2020.

  Hovedtemaerne på konferencen vil være:

  • AB18, ABR18 & ABT18 – nu kommenteret
  • Seneste praksis
  • Bæredygtigt byggeri
  • Partnerskaber
  • Overvejelser og faldgruber ved udbud

   

  Se hele programmet her.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  18.06.2020

  VILTOFT yder pro bono-bistand til projekt om bæredygtig byudvikling

  Har du hørt, at man ved Kalvebod Bølge i Københavns Havn har etableret maritime nyttehaver, hvor man testdyrker muslinger, tang og østers?

  Det er Havhøst, der står bag dette spændende projekt. Havhøst er en selvejende udviklingsorganisation, der blev etableret i 2013, og som i dag tæller knap 1.000 havbønder, der også dyrker marine afgrøder mange steder langs de danske kyster.

  Havhøst adresserer 10 af FN’s i alt 17 bæredygtighedsmål, og organisationen forestår et stort formidlingsarbejde, hvor man udbreder kendskabet til maritime nyttehaver gennem skoletjenester, naturvejledernetværk og kulturelle arrangementer, og bl.a. afholder man til efteråret Ild & Vand-arrangementer rundt om i hele landet: https://www.havhøst.dk/ild-vand-tager-form/

  Vi er glade for at støtte Havhøst ved at yde juridisk bistand og sparring i forbindelse med organisationens indgåelse af samarbejdsaftaler mv. Bistanden er ydet pro bono.

  Selv siger Havhøst: “Vi bevæger sig på et helt nyt felt, så vi støder ret ofte på lovgivning, der ikke tager højde for sådan nogle som os – og vi må ofte indgå aftaler på ret uklare grundlag. Vi kommer med andre ord en gang imellem på dybt vand, og så er det enormt værdifuldt for os at kunne sparre med VILTOFT.”

  Du kan se Havhøsts præsentationsvideo her.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  04.06.2020

  Optimeringspotentiale i byggeriet

  DI Byg har i 2020 publiceret analysen “Sammen om fremtidens byggeri 2”.

  Hovedkonklusionen heri er, at der i gennemsnit er 5-15% optimeringspotentiale i et byggeprojekt, og man anviser fire hovedområder, der vil kunne bidrage mest til at realisere dette potentiale: 1) bedre samarbejde, 2) styrket digitalisering, 3) øget anvendelse af industriel produktion og gentagelse og 4) aktive bygherrer.

  Det kan være svært at omsætte optimeringspotentialet i praksis. DI Byg afholder derfor workshops relateret til hovedområderne med udvalgte repræsentanter (bygherrer, arkitekter, ingeniører, entreprenører og materialeproducenter) med det formål at omsætte deres erfaringer og deres viden til håndfaste anbefalinger og metoder til implementering i hele branchen.

  VILTOFT’s Tove Palnum er inviteret til at deltage i workshoppen omkring “Samarbejdsmodeller”.  Vi håber med vores værdi om ordentlighed og vores erfaring fra alle sider af byggeriet at kunne bidrage til arbejdet. Vi glæder os til at deltage – og til resultatet.

  Resultatet af DI Bygs workshops vil blive præsenteret til september.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  23.04.2020

  "MARKET-LEADING CONSTRUCTION BOUTIQUE"

  Chambers Europe og Legal 500 har nu offentliggjort årets ranglister for danske advokatfirmaer.

  Her ligger VILTOFT for syvende år i træk i tier 1 i kategorien Real Estate and Construction. Vi er det eneste advokatfirma, der er rangeret som top-tier inden for entreprise i begge fortegnelser. Det er vi stolte af, og Chambers Europe og Legal 500 fremhæver Michael Gjedde-Nielsen, Henrik Hauge Andersen, Steen Hellmann, Peter Fauerholdt Thommesen, Morten Ruben Brage og Eva Olesen.

  Se Chambers Europe 

  Se Legal 500 
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  04.03.2020

  VILTOFT har forfattet den første samlede fremstilling om ABR 18

  I løbet af foråret 2020 udgiver Karnov Group bogen “ABR 18 med kommentarer”, som er den første samlede fremstilling af de nye Almindelige Betingelser for rådgivning og bistand i bygge- og anlægsvirksomhed, som trådte i kraft 1. januar 2019.

  Med den kommende udgivelse fortsætter VILTOFT det historiske forfatterselskab bag ABR, hvor den 1. udgave udkom i 1994.

  Forfatterne bag den kommende udgivelse er Michael Gjedde-Nielsen, Henrik Hauge Andersen, Steen Hellmann, Peter Fauerholdt Thommesen og Morten Ruben Brage.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  15.10.2019

  KONFERENCE

  Den 10. – 11. december 2019 afholder Insight Legal i samarbejde med VILTOFT den årlige konference “Juridiske udfordringer i bygge & anlæg”.

  Blandt årets emner er:

  • Forsikringer i byggeriet
  • Det nye konfliktløsningssystem og VBA’s nye procedureregler
  • Konsortier og samarbejder
  • Digitalt byggeri – nye typer juridiske udfordringer?
  • Appendikser – erfaringer
  • Retsstillingen ved brug af “nye materialer”
  • Aktuelle udbudsretlige problemstillinger
  • Nyere voldgiftspraksis

   

  Se det fulde program her 

  Du kan tilmelde dig konferencen her
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  18.06.2019

  Ny juniorpartner hos VILTOFT

  Advokat Eva Olesen er udnævnt til juniorpartner i VILTOFT pr. 1. juli 2019.

  Læs mere her.

  Se Evas profil her.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  22.05.2019

  Det Danske Selskab for Byggeret

  Vores partner Henrik Hauge Andersen er ved den ordinære generalforsamling den 11. april 2019 blevet valgt ind i bestyrelsen for Det Danske Selskab for Byggeret.

  Henrik overtager posten fra VILTOFTS Hans Lykke Hansen, der har bestridt posten som bestyrelsesmedlem i perioden 2002-2019.

  Se Henriks profil her.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  26.04.2019

  VILTOFTs Eva Olesen er blandt de 100 største talenter i dansk erhvervsliv

  Advokat Eva Olesen er blevet udvalgt som et af årets talenter i Berlingske Business’ Talent 100. 

  Berlingske Business har for 16. år i træk udvalgt og portrætteret de 100 mest lovende talenter i dansk erhvervsliv. Blandt dem er Eva Olesen, der er udvalgt for især sit arbejde med kontrakter og udbud inden for byggeri og infrastruktur. Eva har været hos VILTOFT siden 2013.

  Vi ønsker Eva til lykke!

  Læs Berlingske Business’ portræt af Eva Olesen her
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  08.03.2018

  Topplacering i Chambers Europe

  Chambers Europe har netop offentliggjort sine rankings for 2018.

  VILTOFT er for femte år i træk med i toppen i tier 1 inden for Real Estate: Construction.

  Læs mere her.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  27.10.2017

  Ny juniorpartner hos VILTOFT

  Advokat Morten Ruben Brage er udnævnt til juniorpartner i VILTOFT pr. 1. januar 2018.

  Morten, som kom til VILTOFT i 2015, er specialiseret i entreprise og regulering af fast ejendom og styrker VILTOFT’s position som et højtspecialiseret advokatfirma med fokus på entreprise, udbud og proces.

  Se Mortens profil her.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  05.04.2017

  VILTOFT igen i top i international ranking

  …recognised for its long-standing experience in construction”.

  Det internationale ratingbureau Chambers Europe har offentliggjort årets rangliste for advokatfirmaer i Danmark og resten af Europa. Her ligger VILTOFT for fjerde år i træk i tier 1 i kategorien Real Estate: Construction som det eneste advokatfirma med under 200 jurister.

  Se vores rankings her.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  21.01.2017

  Den nye planlov

  Vi tilbyder gå-hjem-møder om den nye planlov, der forventes at træde i kraft den 1. juli 2017.

  Læs mere her.


  Har du kommentarer eller spørgsmål til artiklen, er du velkommen til at kontakte Morten Ruben Brage, mrb@viltoft.dk  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  19.04.2016

  VILTOFT i top i internationale rankings

  Det internationale ratingbureau Legal 500 har netop offentliggjort årets ranglister for advokatfirmaer i Danmark og resten af Europa.

  VILTOFT er igen i år gået frem hos Legal 500 og rangerer i top i kategorien Real estate and construction som det eneste firma med under 100 jurister.

  Se vores rankings her Ikon_link_light
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  30.04.2015

  VILTOFT går frem i internationale rankings

  De internationale ratingbureauer Legal 500 og Chambers Europe har netop offentliggjort årets ranglister for danske advokatfirmaer.

  VILTOFT er igen i år gået frem på listerne hos Legal 500, og hos Chambers Europe rangerer VILTOFT i top i kategorien Real Estate: Construction.

  Se vores rankings her Ikon_link_light og her Ikon_link_light
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  02.01.2014

  Ny partner hos VILTOFT

  Advokat Peter Fauerholdt Thommesen er pr. 1. januar 2014 optaget som partner i VILTOFT Advokataktieselskab.

  Peter Fauerholdt Thommesen har været hos VILTOFT siden 2010 og har netop afsluttet en tre måneders konstitution som dommer ved Østre Landsret. Han rådgiver offentlige myndigheder og private virksomheder om alle aspekter af byggeri, projektudvikling og udbud. Han beskæftiger sig desuden med rets- og voldgiftssager i bred forstand. Peter er medforfatter til bogen Voldgiftsret og certificeret voldgiftsdommer. Han underviser i international handelsret på CBS og har en LL.M.-grad fra University of Cambridge.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  16.12.2013

  Konference

  Den 21. – 22. januar 2014 afholder IBC Euroforum i samarbejde med VILTOFT konferencen “Juridiske udfordringer i bygge og anlæg”.

  IBC Euroforum byder for tredje gang velkommen til konference om juridiske udfordringer i bygge- og anlægssektoren – konferencen, som samler hele branchen fra entreprenører, rådgivere, arkitekter og bygherrer til organisationer, myndigheder og advokater.

  Konferencen byder denne gang på ny viden, inspiration og diskussion om følgende emner:

  • Entreprenørkonkurser – kan projekter videreføres uden udbud?
  • Hele vejen rundt om entreprenørkonkurser – hør erfaringer fra de involverede parter
  • Voldgift & udviklingen i alternative konfliktløsningsorganer – hvad er mulighederne?
  • Det nye EU-udbudsdirektiv – status og ændringer af betydning for bygge & anlæg
  • Nyere entrepriseretlig praksis – tendenser samt udvalgte afgørelser & domme
  • Konkurrenceret i entrepriseretten – risikoen ved konsortier i bygge- og anlægssektoren

   

  Se hele programmet for konferencen her
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  09.12.2013

  Ny bogudgivelse

  ABR 89, 3. udgave, af Michael Gjedde-Nielsen & Hans Lykke Hansen er i dag udkommet på forlaget Karnov Group.

  ABR 89 giver en detaljeret gennemgang af Almindelige Bestemmelser for teknisk Rådgivning og bistand, der er det juridiske grundlag for langt de fleste aftaler, der indgås mellem arkitekter, ingeniører og deres klienter på bygge- og anlægsområdet.

  3. udgaven indeholder en opdatering af relevant litteratur og praksis fra Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed, ligesom der er tilføjet flere nye afsnit.

  Bogen gennemgår bl.a.:

  ▪   Rådgivningens former
  ▪   Ansvar for fejl og forsømmelser
  ▪   Honorarspørgsmål
  ▪   Reglerne om arkitekter og ingeniørers ophavsret
  ▪   Ansvar for forsinkelse
  ▪   Udskydelse og standsning af opgaven
  ▪   Tidsfrister
  ▪   Misligholdelse
  ▪   Tvisteløsning

  ABR 89 henvender sig til advokater, domstolsjurister, arkitekter, ingeniører og bygherrer.

  Bogen kan bestilles hos Karnow Group.
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark
 • Læs artiklen
  10.10.2013

  VILTOFT har fået ny hjemmeside

  Så er vores nye hjemmeside gået i luften.

  Design og funktionalitet har fået et løft, og profilen er blevet skærpet, så vores hjemmeside igen afspejler vores ambition om at levere den bedste rådgivning til vores klienter.

  Vi håber, at I vil synes om siden!
  Udskriv artiklen Ikon_print_dark